Mirë se vini në Sole!

Mirë se erdhët në faqen e kompanisë sonë Sole Mio, më e mira në prodhimin, përpunimin dhe tregtimin e letrave. Distributor i lëndës së parë, të cilën viti 2022 e ka gjetur me një spektër të gjerë prodhimesh.

Pas një rrugëtimi të gjatë në fushën e biznesit, ajo mbush 10-vjet të jetës së saj pranë jush.

Produktet që ofrojmë
0
Filiale të kompanisë
0
Klientë që rriten
0
Kënaqësi e garantuar
0 %
Rolls,Of,Paper,Towels,,Cleaning,Wipes,And,Garbage,Bags,On
Kush jemi ne

Sole Mio është një kompani e krijuar para 10 viteve, distributor i lendës së parë, e cila merret me prodhimin, përpunimin dhe tregtimin e letrave. Rritja nga viti në vit e prodhimeve të saj, ka ardhur si domosdoshmeri e ekonomisë së tregut, shoqëruar me ritme të shpejta të shumëllojshmërisë së produkteve dhe hapjes së linjave të reja.

Produktet tona

Produktet që në ofrojmë janë të cilësisë së parë. Ato mund ti gjeni në dimensione dhe ne paketime te ndryshme. Në websitin tonë mund të merrni informacion për produktet tona, gjithashtu për një informacion me të detajuar në lidhje me produktet e secilës kategori mund të na kontaktoni.
01.
Ofrojmë letër kuzhine në cilësinë më të mirë, me dimensione dhe paketime të ndryshme.
02.
Ofrojmë kartopeceta në cilësinë më të mirë, me dimensione dhe paketime të ndryshme.
03.
Ofrojmë letër higjenike në cilësinë më të mirë, me dimensione dhe paketime të ndryshme.
sole mio logo

Pse të zgjedhësh Kompaninë Sole Mio

Rritja e prodhimit nga viti në vit dhe çmimi më i ulët për cilësinë e ofruar, janë avantazhet tona!

Cilësi e Lartë

Çmime Ekonomike

Shërbim Serioz

Llojshmëri Produktesh

Qellimi yne

Kompani 10 vjecare me spektër të gjerë prodhimesh.

Për t’ju përgjigjur nevojave të një tregu gjithnjë në rritje për produkte cilësore dhe specifike u krijua Kompania Sole Mio sh.p.k. Me një infrastrukturë moderne dhe teknologji në dispozicion vetëm të produkteve të saj, sot kompania jonë prodhon dhe tregton një gamë të gjerë artikujsh të përmasave dhe dizenjove të ndryshme si, kartopeceta, letra kuzhine dhe letra higjenike.

sqAlbanian