Produkte letre

Produkte që ofrojmë

Rritja e prodhimit nga viti në vit dhe çmimi më i ulët për cilësinë e ofruar, janë avantazhet tona!

Produktet që në ofrojmë janë të cilësisë së parë. Ato mund ti gjeni në dimensione dhe ne paketime te ndryshme. Në websitin tonë mund të merrni informacion për produktet tona, gjithashtu për një informacion me të detajuar në lidhje me produktet e secilës kategori mund të na kontaktoni.
0
PRODUKTE QË OFROJMË
0
FILIALE TË KOMPANISË
0
KLIENTË QË RRITEN
0 %
KËNAQËSI E GARANTUAR

Letra e kuzhinës që falë fletëve maxi dhe veçantisë së teksturës së saj, e cila nuk lë garzë, ju lejon të pastroni shpejt dhe me efikasitet të gjitha sipërfaqet e shtëpisë.

Dimensionet e saj unike ju lejojnë të përdorni sasinë e duhur sipas nevojave të ndryshme, duke reduktuar kështu mbetjet në krahasim me produktin tradicional.

Kortopeceta me 2 shtresa, e disponueshme e bardhë por edhe në nuanca të shumta ngjyrash, për t’ju dhënë mundësinë të zgjidhni atë që i përshtatet më mirë tryezës tuaj.

Me teksturën e tyre ekskluzive, janë deale për çdo ditë, si për një tryezë feste dhe për një aktivitet në natyrë.

Letra higjienike që me 500 fletët e saj është më shumë se dyfishi i gjatësisë së rrotullave normale.

Letër tepër e butë dhe konsistente që garanton higjienë të këndshme për të gjithë familjen.

Delikate edhe në lëkurat më të ndjeshme.

Produktet tona

sqAlbanian